Gyermekek:
Szeretne több szobát foglalni? Válassza a Csoportos foglalás menüt.

http://etoparkhotel.hu/hu/szobak/hu/Programok/hu/szobak/hu/eto-parkjavascript:void(0)

A szálloda NARRABO A’ la Carte  étterme lenyűgöző stadionpanorámával a találkozások helye! 100 fő befogadására alkalmas tere belsőépítészeti kialakításával egyben meghitt és diszkrét is.  Az étteremhez közvetlenül további 2 különterem kapcsolódik, ezek közül az egyik 100, a másik 90 fő elhelyezésére alkalmas színházi ültetésben, illetve növelhető az étterem kapacitása 140 férőhellyel.
A szálloda gasztronómiai koncepciójában fontos szerepet kapott a minőségre való törekvés, az új gasztronómiai trendek alkalmazása, a régió hagyományainak ápolása és az izgalmas, de mégis letisztult ízpárosítások felhozatala. Folyamatosan, az évszaknak megfelelő friss nyersanyagból összeállított és a séfünk által megálmodott ételkülönlegességekkel várjuk Vendégeinket.

A Lobby-hoz kapcsolódóan, éjszaka is nyitva tartó TEMPESTAS BAR és kártyaszoba koktél- és kávékülönlegességek, valamint a gazdag ital- és változatos snack kínálat mellett időszakonként Happy Hours keretében kínál kikapcsolódást egy feszes munkanap vagy városi program után, de kiválóan alkalmas helyszín napközbeni üzleti megbeszélések lebonyolításához is.

Reggeli

A reggeli, mint legfontosabb étkezés esetében is fontos szerepet játszik a friss alapanyagok használata és nagy hangsúlyt helyezünk az egészséges kínálatra. Az ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium, Győr standardjainak megfelelő reggeli büfén belül megtalálható a melegétel sziget látvány pulttal, a hidegétel sziget, a vegetáriánus választék, a friss pékáruk, sütemények, gyümölcsök, stb.
A büfé kínálatán felül igény szerint lehetőség van friss melegételek megrendelésére, amelyeket a reggeliztető szakács a látvány pultban készít el.

Ebéd

Ebéd alkalmával Vendégeink választhatnak a’ la carte étlapunkról. Teljes panziós ellátás igénybevétele esetén az ebédet egy 3-fogásos menü keretében biztosítjuk szűkített panziós étlapunkról.

Bor Koncepció

Borlapunk összeállításakor az volt a célkitűzésünk, hogy a mai irányzatok megjelenítése mellett hosszú távon időtálló, az étlapunkon kínált ételekhez szervesen kapcsolódó, illeszkedő széles szortimentet állítsunk össze, biztosítva azt, hogy itt is lehetőleg mindenki megtalálja a számára megfelelő bort.

Borlapunkon már a borok csoportosításánál is eltértünk kicsit a hagyományostól, a borok jellegét is leíró főcsoportokat alkotva, ezzel is segítve a könnyebb eligazítást és választást. Igyekszünk minél nagyobb számban biztosítani egy-egy pohárral is rendelhető borokat, lehetőséget kínálva arra, hogy egy vacsora alatt többfajta bor is megízlelhetővé váljon.

Képzett felszolgálóink nemcsak a borok szakszerű felszolgálását végzik el, de igény esetén segítenek a borválasztásban is.NARRABO ÉTTEREM

hétfő - péntek: 6:00 - 23:00
szombat - vasárnap: 7:00 - 23:00

TEMPESTAS BÁR

hétfő - péntek: 10:00 - 24:00
szombat: 10:00 - 02:00
vasárnap: 10:00 - 18:00

 

Galéria

NARRABO ÉTTEREMNARRABO ÉTTEREMNARRABO ÉTTEREMNARRABO ÉTTEREMNARRABO ÉTTEREMNARRABO ÉTTEREMNARRABO ÉTTEREMNARRABO ÉTTEREMNARRABO ÉTTEREMNARRABO ÉTTEREMNARRABO ÉTTEREMNARRABO ÉTTEREM