Gyermekek:
Szeretne több szobát foglalni? Válassza a Csoportos foglalás menüt.

/hu/eto-park/hu/szobak/hu/Programokjavascript:void(0)http://etoparkhotel.hu/hu/szobak

Az ETO Park Hotel**** Business & Stadium, Győr építésekor nagyon fontos volt számunkra a környezetvédelmi lehetőségek maximális kihasználása és a felesleges energiahasználat elkerülése.

Az ETO Park komplexum létesítményeinek együttes hőigénye 4MW, melynek ötödét az ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium, Győr fogyasztja el. Ezt a hőigényt felerészben úgynevezett trigenerációs kiserőművel, esetünkben 2 db, egyenként 1MW elektromos energiát termelő gázmotorral biztosítjuk. A szálloda fűtését, melegvíz termelését, valamint nyári üzemben a szomszédos Szabadidőközpont hűtését is az apparátus nyújtotta lehetőséggel oldjuk meg. Az eljárás segítségével magasabb hatásfokkal tudunk éves szinten üzemelni, számottevő energia megtakarítást elérve, megfelelve a jogi szabályozásnak.

A Szálloda közösségi tereinek (éttermek, konferenciatermek, lobby) szellőző levegő igényét hővisszanyerővel ellátott légkezelő berendezéssel fedezzük.

Nyári időszakban a hűtést környezetbarát hűtőközeggel (R407C) üzemelő folyadékhűtő biztosítja.

A felszíni parkoló rendszer kiépítése során a meglévő értékes faállomány megőrzésére törekedtünk; a szállodához kapcsolódó zöldfelületek kiépítése és a parkolóhelyek esetenkénti feláldozása is ezt a célt szolgálták.

A növények öntözését fúrt kútból biztosítjuk, a szennyvíz és csapadékvíz gyűjtése szétválasztva, külön erre a célra kiépített rendszer segítségével történik.